Over Ons

NoorderUitje is in 2003 opgericht door Hans Dekker. De passie voor andere landen, culturen, landschappen en mensen heeft hij van huis uit meegekregen. Als klein jongetje ging hij graag met zijn ouders op vakantie naar vele bestemmingen in Europa. Later koos hij intuïtief voor de studie Vrijetijdskunde en Toerisme, waarvoor hij een jaar in de Verenigde Staten woonde en studeerde. Daarna werkte hij twee jaar als reisleider in binnen-en buitenland en woonde hij een jaar in Schotland. De keuze voor NoorderUitje was een logische vervolgstap. Als ervaren professional in de toeristische branche weet hij hoe hij uw wensen kan vertalen naar een onvergetelijke vakantie of een groeps- of bedrijfsuitje.

Naast zijn activiteiten voor NoorderUitje werkt Hans als docent bij de opleiding International Tourism Management van Hogeschool Stenden. Hier heeft hij de buitenlandse studiereizen voor de opleiding Tourism een aantal jaren gecoördineerd. Inmiddels gaat Hans ook zelf weer naar school en is hij bijna klaar met de masterstudie Culturele Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen.
 
Buiten zijn vrouw en dochter Linde (van augustus 2014), reizen en PEC Zwolle, is Hans verknocht aan hardlopen, sportwedstrijden kijken en de Waddeneilanden.